(Foto's: Regio15).

Grote zoekactie na poging inbraak Leiderdorp [update: verdachten aangehouden]

De politie heeft vanmiddag rond 16.45 uur na een inbraakpoging in een woning aan de Heemraadlaan met meerdere eenheden gezocht naar de daders. Het zou gaan om drie donkergetinte vrouwen tussen de 30 en 40 jaar, donker haar en één van hen droeg een zwarte broek. De verdachten zijn weggereden met een donkerkleurige Renault Mégane. Van de auto is een deel van het kenteken (61-HR-??) bekend en is vermoedelijk richting de Splinterlaan gereden. Dit heeft de politie bekend gemaakt via het wijkpreventie team. De politie vraagt iedereen die iets heeft gezien dit te melden.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×