(Foto: De Meelfabriek).

Romantische Valentijnsovernachting in liefdesloft Meelfabriek

De eerste lofts in De Meelfabriek zijn bijna klaar en worden dit voorjaar opgeleverd. Voordat de bewoners er intrekken, wordt het gebouw op Valentijnsdag eenmalig opengesteld voor een gelukkig koppel uit Leiden of omgeving dat een romantische nacht kan doorbrengen in de speciaal ingerichte ‘Liefdesloft’.

Iedereen kan meedingen naar de bijzondere prijs die naast een overnachting ook bestaat uit een privé rondleiding door de oude gebouwen, champagne op het dak van De Meelfabriek tijdens zonsondergang, gevolgd door een romantisch diner in restaurant Het Slachthuis. Hierna is het tijd om intrek te nemen in de Liefdesloft en te genieten van een romantische film en het aanwezige kingsize bed. De volgende ochtend staat er een lekker ontbijtje klaar.

Het enige dat je hoeft te doen is op www.liefdeindeloft.nl te laten weten waarom juist jij met jouw Valentijn deze speciale overnachting moet winnen. Je kunt een reactie achterlaten tot en met 10 februari.

Op het industriële complex worden de oude gebouwen nieuw leven ingeblazen en nieuwe gebouwen worden toegevoegd. Op het terrein worden onder meer lofts en penthouses gerealiseerd.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×