(Foto: Emile van Aelst).

Longpunt Leiden over angst voor benauwdheid

Het Longfonds organiseert vrijdag 14 februari een longpunt-bijeenkomst over angst voor benauwdheid. Bianca van Delft, psycholoog bij Basalt Revalidatie, geeft een presentatie over mensen met longproblemen en angst voor benauwdheid.

Van Delft: “Angst voor benauwdheid is een vervelend probleem. Het zorgt voor vermijding van lichamelijke inspanning en kan een toename van somberheid over de toekomst veroorzaken. Het is daarom belangrijk signalen tijdig te herkennen en om een manier te vinden om ermee om te gaan”.

Belangstellenden voor de gratis toegankelijke presentatie zijn welkom bij Longpunt Leiden, dat de bijeenkomst houdt in het Kerkelijk Centrum de Regenboog van 14.30 tot en met 16.30 uur aan de Watermolen 1 in Leiden. Meer informatie is te verkrijgen bij het Longpunt leiden.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×