Vertegenwoordigers van SKZ en SJZ ondertekenden de huurovereenkomst voor de kantine. (Foto: PR SKZ).

Kinderopvang Zoeterwoude opent buitenschoolse opvang in voetbalkantine

Met de ondertekening van de huurovereenkomst vierden vertegenwoordigers van de Stichting Kinderopvang Zoeterwoude (SKZ) en voetbalvereniging SJZ afgelopen week feestelijk dat ze vanaf volgende maand de handen in een slaan. Op 2 maart 2020 opent SKZ een buitenschoolse opvang locatie in de kantine van de voetbalvereniging.

Onder de naam ‘BSO BuitenSpel’ kunnen kinderen van 9 jaar en ouder op de maandag-, dinsdag- en donderdagmiddag en in de schoolvakanties (hele dagen) terecht in de voetbalkantine aan de Nieuwe Weg 6. “Zij kunnen daar lekker chillen, voetballen maar ook creatieve en technische activiteiten uitvoeren”, aldus SKZ directeur Dita van Dijk, “SKZ is erg blij met de ruime kantine en de buitenruimte met een echt sportveld en speeltuin”.

SKZ heeft in de Buitenplaats in Zoeterwoude-Dorp 4 BSO groepen.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×