(Foto's: Regio15).

Hulpdiensten massaal uitgerukt voor auto te water in Zoeterwoude

Zes brandweerwagens met onder andere twee duikteams, één ambulance en meerdere politie eenheden reageerden vanavond omstreeks 21.30 uur op een melding dat een auto in het water was beland naast de Doctor Kortmannstraat (N206) in Zoeterwoude. Ter hoogte van hectometerpaal 6,8 is de auto bij een éénzijdig ongeval in een droge greppel terecht gekomen. De bestuurster van de auto raakte niet gewond. Het voertuig is door een bergingsbedrijf geborgen. De oorzaak van het incident is niet bekend. Vanwege het ongeval werd de N206 in de richting van Zoetermeer ter hoogte van de Papeweg afgesloten voor het verkeer.

112 Sleutelstad Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×