(Foto: Scagliola Brakkee).

PvdA en GroenLinks organiseren klimaatavond in museum Naturalis

De PvdA en GroenLinks in Leiden organiseren op 26 februari een klimaatavond in museum Naturalis over de wetenschappelijke kant van klimaatverandering. De laatste jaren is klimaatverandering een belangrijk gespreksonderwerp, maar tegelijkertijd roept dit fenomeen ook veel vragen op. Tijdens deze avond beantwoorden wetenschappers Benjamin Sprecher en Maarten Schrama van het Centrum voor Milieuwetenschappen van de Universiteit Leiden ingezonden vragen.

Iedereen is welkom op de klimaatavond. Bezoekers kunnen zelf ook betrokken zijn bij de avond, door van te voren vragen in te zenden over klimaatverandering. Het wordt een interactieve avond met als doel om meer bewustwording en duidelijkheid over dit thema te creƫren.

Praktische informatie
De klimaatavond vindt plaats op woensdag 26 februari vanaf 20.00 uur in het Live Science theater in museum Naturalis. De avond duurt tot ongeveer 22.00 uur. Tot en met dinsdag 11 februari kunnen bezoekers vragen inzenden naar vraag@klimaatavondleiden.nl.

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×