Brommobilist belandt in sloot in Leiderdorp

11

In Leiderdorp is zaterdagmiddag een brommobiel op zijn kant in een sloot naast de Achthovenerweg terecht gekomen. De brommobilist, een man op leeftijd, is door ambulanceverpleegkundigen nagekeken. De man hoefde niet naar het ziekenhuis te worden vervoerd, maar kreeg een lift van de ambulance naar huis. Een bergingsbedrijf zal de brommobiel uit de sloot takelen.

Delen

11 reacties

  1. Dingen zijnook gevaarlijk en meeste bestuurders ook vaak nemen mensen z.n di g omdat hun rijbewijs niet verlengd wordt omdat rijvaardigheid te wensen overlaat hier ook z.n buurman ding ligt meer in de prak rijd paaltjes om botst tegen d ingen aan heeft laast heel hek.uit de gtond gereden wat mijbetreft hiervoor ook rijbewijs invoeren

  2. Jantjevanleiden op

    Ik heb zelf een brommobiel, Ik ben van mening dat het merendeel van de gewone bestuurders niet eens een rijbewijs waardig zijn, Ja een brommobiel rijd 45 km per uur, en dat maken hun dan duidelijk om je te proberen van de weg te duwen en veelal afsnijden vlak voor je langs. Dus een rijbewijs zegt helemaal niets, Deze wat oudere man heeft gewoon pech gehad.

Laat een reactie achter

Over de auteur

Arjen Kennis

Je bent nu offline