Gezondheid is bijvoorbeeld ook omgaan met stress of pijn. (Foto: Pixabay).

Zoeterwoudenaren krijgen gratis zorgondersteuning

Dankzij een samenwerking tussen de gemeente en zorgverzekeraar Zorg en Zekerheid kunnen inwoners van Zoeterwoude, die verzekerd zijn bij Zorg en Zekerheid, kosteloos in gesprek met een praktijkondersteuner, wijkverpleegkundige of thuisbegeleider.

De gemeente Zoeterwoude vindt het belangrijk dat inwoners de ondersteuning krijgen die zij nodig hebben. Binnen het project Positieve gezondheid kunnen inwoners in gesprek een zorgverlener aangeven wat er bij hen speelt en wat ze aan die situatie zouden willen veranderen. De zorgverlener denkt mee over mogelijkheden en oplossingen of geeft informatie en advies. In totaal vinden er drie gesprekken plaats in een half jaar; een startgesprek, een tussengesprek en een eindgesprek.

Inwoners van Zoeterwoude die gebruik willen maken van deze mogelijkheid kunnen een afspraak maken met wijkverpleegkundige mevrouw Van der Werf (s.vd.werf@activite.nl) of thuisbegeleider mevrouw Bontje (y.bontje@activite.nl).
Daarnaast kunnen patiƫnten van Huisartsenpraktijk Zoeterwoude Rijndijk ook een afspraak maken met praktijkondersteuner Hennie Reiling via 071-589 49 46.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×