(Archieffoto: Chris de Waard).

Leids D66-raadslid Lodi van Brussel verlaat raad

Raadslid Lodi van Brussel van D66 Leiden heeft vandaag zijn ontslag ingediend als raadslid van de gemeente Leiden. In zijn ontslagbrief aan burgemeester Lenferink schrijft Van Brussel dat hij de combinatie van een jong gezin en een fulltime baan niet langer kan combineren met het raadswerk. “Tegelijkertijd kijk ik terug op mijn raadslidmaatschap in de hoop dat ik met mijn voorstellen en vele vragen een klein beetje het verschil heb mogen maken. Leiden verdient een stadsbestuur dat zich voor de volle honderd procent kan inzetten en die inzet kan ik nu niet geven”.

Wie Van Brussel opvolgt is nog niet bekend. De eerstvolgende op de kandidatenlijst van de vorige verkiezingen is Eric Krijgsman die eerder ook al raadslid was voor D66 Leiden, maar bij de vorige verkiezingen buiten de boot viel. Hij is door zijn partij gevraagd en denkt daar nu over na. Van Brussel neemt op 12 maart afscheid van de raad.

Leiden Politiek


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×