ELS leerlingen Lexie en Freya overhandigen een cheque aan Nicolette Bloemendaal, directeur van Stevenshage. (Foto: Basisschool ELS).

Recordopbrengst basisschool ELS voor dierentehuis Stevenshage

In aanloop naar de feestdagen hebben leerlingen van de Leidse basisschool ELS geld ingezameld voor Dierentehuis Stevenshage. Afgelopen zondag werd het bedrag van 3.088,57 euro symbolisch overhandigd. Het is het hoogst opgehaalde bedrag dat de school ooit voor een goed doel heeft opgehaald.

“Zo’n groot bedrag ontvangen we niet iedere dag”, vertelt Nicolette Bloemendaal van Dierentehuis Stevenshage. “We zijn de leerlingen van basisschool ELS ontzettend dankbaar voor deze hartverwarmende actie, die veel verder gaat dan de opbrengst alleen. Deze kinderen maken een groot verschil voor de asieldieren van Leiden en omstreken!”.

Ieder jaar organiseert basisschool ELS rondom de feestdagen een actie voor het goede doel. Kinderen zamelen geld in door het doen van klusjes en het verkopen van knutselwerkjes. Dierentehuis Stevenshage werd door de leerlingen zelf uitgekozen.

 

Leiden Maatschappij


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×