Het hondenspeelveld zou langs het Molenpad in Zoeterwoude kunnen komen. (Foto: Pixabay).

Plan hondenspeeldveld Zoeterwoude volgende maand in de raad

Wethouder Ruud Bouter (PZ) verwacht zijn plan voor de aanleg (en onderhoud) van een hondenspeelveldje in Zoeterwoude-Dorp volgende maand aan de gemeenteraad te kunnen voorleggen. Bouter verklaarde dit donderdagavond in de raadsvergadering na vragen vanuit de PZ-fractie. De fractie van Progressief Zoeterwoude reageerde opgelucht: “Het hondenspeelveldje staat al een hele tijd in de wacht, wij vragen ons af of er wel wat gebeurt en wanneer de wethouder met een voorstel komt?”, verklaarde PZ raadslid Eva de Bruyker.


Robbert Beurse in gesprek met PZ raadslid Eva de Bruyker over het hondenspeelveld.

Zoeterwoudenaar Paul Mooijman nam in mei 2019 het initiatief voor een hondenspeelveld in zijn dorp. Hij zamelde handtekeningen in onder enthousiaste hondenbezitters en lichtte zijn voorstel toe tijdens de raadsvergadering in september. Bouter reageerde enthousiast en beloofde op korte termijn met een voorstel aan de raad te komen. Na een half jaar stilte lijkt dit moment in maart aangebroken.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×