(Foto: Google).

Vlietlandbrug Voorschoten krijgt oorsponkelijke blauwe kleur terug

Het onderhoud aan de Vlietlandbrug begint dit weekend aan de volgende fase. De brug met de bijnaam “De Blauwebrug” wordt door een aannemer van de provincie van zijn plaats gehaald en overgebracht naar een loods waar het een schilderbeurt krijgt.

Op verzoek van omwonenden wordt de Vlietlandbrug overgeschilderd in de oorspronkelijke blauwe kleur. De provincie heeft de exacte kleur weten te achterhalen. Ook wordt er onderhoud uitgevoerd aan de technische installatie en beweegbare delen van de brug.

Het verwijderen van de brug begint dit weekend en duurt tot en met maandagochtend. De vaarweg is tijdens de werkzaamheden volledig afgesloten. Voor voetgangers en fietsers is een veerpont beschikbaar tussen 6.00 en 22.00 uur. “De Blauwebrug” wordt in het laatste weekeinde van deze maand weer teruggeplaatst.

Maatschappij Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×