Gebr. de Nobel sluit de komende weken haar deuren. (Foto: Chris de Waard).

Gebr. de Nobel rest van de maand gesloten

Als direct gevolg van de landelijke maatregelen die premier Rutte donderdag afkondigde om verspreiding van het corona virus tegen te gaan, heeft het bestuur van Gebr. de Nobel besloten om haar deuren voorlopig gesloten te houden. Rutte maakte bekend dat alle evenementen voor meer dan 100 deelnemers geannuleerd dienen te worden. De maatregel geldt in ieder geval tot 31 maart 2020.

Gebr. de Nobel directeur Ruud Visser verklaart geen keus te hebben: “Wij hebben alleen maar producties voor meer dan 100 man, dus we kunnen niet anders dan de concerten te annuleren. Waar mogelijk worden concerten verplaatst naar later dit jaar. Is dit niet mogelijk dan zullen we het anders op proberen te lossen”, verklaart Visser.

Het muziekpodium in Leiden zal in ieder geval tot 31 maart gesloten blijven. Afhankelijk van hoe de situatie zich verder ontwikkelt wordt rond die datum beoordeeld of Gebr. de Nobel haar deuren weer opent. “Zolang de maatregel duurt die de overheid heeft ingesteld, blijven wij dicht”.


Maarten Mulder in gesprek met directeur Ruud Visser over sluiting gebr. de Nobel als gevolg van coronamaatregelen.

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×