Bioscoop Trianon legt geregeld de rode loper uit voor haar gasten. (Foto: Chris de Waard).

Bioscopen in Leiden blijven voorlopig geopend

Vooralsnog blijven de Leidse bioscopen Trianon, Lido en het Kijkhuis, ondanks de afgekondigde maatregelen tegen de verspreiding van het corona virus, gewoon open. De filmtheaters kunnen open blijven door het aantal verkoopbare tickets sterk terug te draaien. Zo ontstaat er meer ruimte in de zalen en wordt het besmettingsrisico verkleind.

Alle zalen zullen maximaal voor 30 procent bezet zijn. Trianon 1 vormt een uitzondering. Hier ligt het maximale aantal van 100 bezoekers op 28 procent. Ook worden alle films de komende tijd zonder pauze vertoond. Bioscopen Leiden, de overkoepelende organisatie van de bioscopen, hoopt door de maatregelen door te kunnen gaan met het vertonen van films. Verdere updates worden gedeeld via de sociale media kanalen van Bioscopen Leiden.

Leiden Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×