Bart van Schoonderwoerd Den Bezemer treedt op voor de bewoners en medewerkers van Rijn en Vliet. (Foto: Emile van Aelst).

Op gepaste afstand genieten van muziekoptreden bij Rijn en Vliet

Als al je optredens zijn afgelast heb je als artiest ineens een lege agenda. Voor velen een reden om eens om zich heen te kijken hoe ze andere mensen nog wel blij kunnen maken met hun muziek. De een kiest voor een live optreden via social media, een ander zet zijn instrument in de binnentuin van een verzorgingstehuis voor een gratis middagconcert.

Bart van Schoonderwoerd Den Bezemer is al jaren een bekende verschijning in de Leidse muziekwereld. Hij doet deze weken allebei. Huisconcerten met piano, accordeon of gitaar en op donderdag 26 maart een exclusief optreden voor de bewoners en de medewerkers van het verzorgingstehuis Rijn en Vliet. De zanger bracht een repertoire van Nederlandstalige klassiekers van de Zangeres zonder Naam, Koos Alberts en Frans Duijts.

Ook zong Bart een duet met Leidse Toon, een van de bewoners van Rijn en Vliet. Met verve zongen zij onder andere Aan de voet van die mooie Wester. Bekend van uitvoeringen Johnny Jordaan en Willy Alberti.

Cultuur Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×