Kijk terug: Vragenuurtje met burgemeester Lenferink over corona

De Leidse burgemeester Henri Lenferink beantwoordde vrijdagavond bij Sleutelstad een uur lang ingezonden vragen over de coronacrisis. De vragen en antwoorden zijn nu terug te zien en te luisteren.

Er werden veel vragen ingestuurd per e-mail en whatsapp, ook werd er door luisteraars en kijkers ingebeld. De vragen gingen in op veel verschillende thema’s zoals waarom een uitzondering wordt gemaakt voor samenkomsten van religieuze of levensbeschouwelijke aard, of alle evenementen later dit jaar ingehaald kunnen worden, hoe er wordt omgegaan met studentenhuizen, maar ook welke bordspellen de burgemeester aanraadt aan thuiszitters.

Bekijk hier de video.

Leiden Politiek Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×