(Foto: Sleutelstad).

Lichaam gevonden in flat Leiden-Noord, twee kinderen naar ziekenhuis

De hulpdiensten zijn vrijdagmiddag met groot materieel uitgerukt naar de Van Riebeeckhof in Leiden-Noord. In een flatwoning aan die straat is een vrouw dood aangetroffen, meldt een woordvoerster van de politie. Twee jonge kinderen zijn ‘ter controle’ naar het ziekenhuis gebracht, maar over hun toestand wordt nog niets bekend gemaakt.

De hulpdiensten werden rond 14.30 uur gealarmeerd door een begeleidster van één van de kinderen. Die kreeg geen contact meer met de moeder en is daarop naar de woning gegaan. Tegelijkertijd werden ook meerdere ambulances, een traumahelikopter en de brandweer opgeroepen. Het traumateam ging korte tijd later weer onverrichter zake retour. Ook de brandweer was niet nodig; in de woning werden geen giftige gassen gemeten.

De forensische recherche van de politie en een arts doen onderzoek naar de doodsoorzaak van de vrouw. Zo lang dat onderzoek loopt, wil de politie om privacyredenen nog niks zeggen over de leeftijd van de vrouw en de kinderen en of zij familie van elkaar waren.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×