Verjaardag Stadsbrouwhuis met middag-tv en ingeblikt tapbier

Wie jarig is trakteert en geeft een feestje. Zonder echt bij elkaar te komen is het devies. Daarom viert Stadsbrouwhuis morgen zijn vierde verjaardag met een televisieprogramma dat live te volgen is op social media. En ook deze week is er weer een vrijdagmiddagborrel in het Minecraftcafé. Samen genieten van een drankje en een kletspraatje en toch op veilige afstand.

Om het vierjarige bestaan op gepaste wijze te vieren is er in allerijl een tijdelijke tv-studio in het Stadsbrouwhuis in elkaar gezet. Zaterdag 4 april staat er een vier uur durend live-programma gepland met onder andere centrummanager Gijs Holla, fotograaf John Brussel over zijn cafékalender en Jan Willem Fukking van Leidsch Bier en Craft Bier in Leiden. Daarnaast  is er veel muziek van onder andere Rob Baars, Chris Koenen en Barry van der Zijden. “We voldoen aan alle RIVM-richtlijnen”, zegt eigenaar Rogier Rustige, “mensen komen steeds een voor een optreden of iets vertellen. En wereldwijd kan natuurlijk iedereen meekijken, we verwachten wel een miljoenenpubliek.”


Nieuws071-presentator Gerry van Bakel 

Om iedereen in Leiden toch van een lekker eigen biertje te kunnen voorzien, brengt het Stadsbrouwhuis bier in blik rond, maar dan wel vers getapt en uit eigen brouwerij. Voor meer informatie over het verjaardagspartijtje van de vierjarige kun je terecht op de Facebookpagina van het Stadsbrouwhuis.

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×