Een ambulance met mobile Intensive Care Unit wordt bij het Leidse Universitair Medisch Centrum klaargemaakt voor het ophalen van een patiƫnt. (Foto: Rob van Dullemen).

Vijf nieuwe ziekenhuisopnames wegens Covid-19 in Leidse regio

Er zijn afgelopen etmaal 1.026 mensen positief getest op corona. Dat zijn er ongeveer vijftig minder dan gisteren. In totaal telt Nederland nu 15.723 mensen waarbij het virus is vastgesteld. Het dodental steeg het afgelopen etmaal met 148, waarmee het aantal sterfgevallen als gevolg van het coronavirus op 1.487 uitkomt.

Van de Covid-19 patiƫnten uit de Leidse regio worden er momenteel 38 in een ziekenhuis behandeld. Dat zijn er vijf meer dan gisteren. Het gaat om negentien Leidenaars, zes Leiderdorpers en vijf inwoners van Oegstgeest. Zes Voorschotenaren liggen met Covid-19 in het ziekenhuis en twee inwoners uit Zoeterwoude.

Leiden Leiderdorp Maatschappij Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×