Wethouder Ton de Gans overhandigde symbolisch de sleutel aan de eerste bewoners. (Foto: Sustay).

Complex met 87 appartementen opgeleverd in nieuwbouwwijk Verde Vista

Een nieuw appartementencomplex bestaande uit 87 woningen in Zoeterwoude-Rijndijk is afgelopen vrijdag opgeleverd. Wethouder Ton de Gans gaf op symbolische wijze de eerste sleutel aan de bewoners. Het zijn de eerste opgeleverde woningen van in totaal circa 600 appartementen die onderdeel zijn van het nieuwbouwproject Verde Vista.

Volgens wethouder De Gans zijn de middenhuur-appartementen een welkome aanvulling op het woningaanbod in de regio. “Ik denk dat de bewoners hier heel gelukkig gaan wonen.”

Het complex werd gerealiseerd door ontwikkelaar Sustay en bouwonderneming Stout. De bouw van de overige appartementen in de nieuwbouwwijk moeten volgens planning rond de jaarwisselingbeginnen. Het totale Verde Vista project is naar verwachting in 2023 afgerond.

Maatregelen
Compact Real Estate Services, de beheerder van het complex, heeft maatregelen genomen om in tijden van de coronacrisis, de oplevering ordentelijk te laten verlopen. Zo zijn de opleveringen over 8 weken uitgespreid, zodat onderling contact tijdens de verhuisbewegingen tot een minimum beperkt wordt.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×