(Foto: Sleutelstad).

Gesprek met de burgemeester: corona-update, democratische controle en Pilgrimjaar

In het Gesprek met de burgemeester spreekt Sleutelstad elke maand met burgemeester Henri Lenferink over Leiden, ontwikkelingen in de stad en de actualiteit. Deze maand beginnen we met een update over de coronacrisis, over onder meer de zaterdagmarkt en een alternatieve Leiden Marathon. Verder gaat het over de rol van de gemeenteraad bij het controleren van de macht in crisistijd en bespreken we het Pilgrimjaar, dat door de coronacrisis in het water dreigt te vallen.


Verslaggever IJsbrand Terpstra spreekt burgemeester Henri Lenferink op de eerste maandag van april

Het Gesprek met de burgemeester vindt elke eerste maandag van de maand om 19.00 uur plaats in het radioprogramma Politiek071. Heeft u suggesties voor een thema of vragen aan burgemeester Henri Lenferink? Stuur dan een email aan de redactie van Sleutelstad: redactie@sleutelstad.nl.

Leiden Politiek Gesprek met de burgemeester


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×