(Impressie van De Ananas: De Raad Bouw).

De Raad bouwt aan De Ananas langs Lammenschansweg

Op een deel van de voormalige groenteveiling langs de Lammenschansweg is De Raad Bouw begonnen met de realisatie van een enorm woningbouwproject met 375 appartementen. De verkoop van de woningen in ‘De Ananas’ start volgende week met de inschrijving voor de eerste 133 appartementen. In het complex komen 2-, 3-, 4- en 5-kamerappartementen, maisonnettes en appartementen met een bedrijfsruimte of atelier. De woningen worden via een warmtepompsysteem verwarmt en gekoeld via de vloer. Op het dak komt een grote hoeveelheid zonnepanelen.

In de eerste fase van De Ananas komen appartementen met uitzicht over Leiden beschikbaar. ‘Cityview appartementen’ zoals De raad ze noemt. Ook komen er in fase 1 appartementen die uitkijken over de toekomstige binnentuin van de Ananas. In de eerste fase worden enkele ruime maisonnettes aan de toekomstige parkzijde gebouwd. Aan de kant van de Lammenschansweg realiseert De Raad Bouw de eerste van een reeks bedrijfswoningen, met op de begane grond een bedrijfs- of atelierruimte met daarboven een 2- of 3- kamerwoning met eigen opgang. ”

“Heel bijzonder zijn de vier unieke Rooftop Specials”, meldt het bouwbedrijf. “Dakwoningen met een geheel eigen design die beschikken over een buitengewoon dakterras op de negende verdieping. Twee van deze topappartementen komen al in de eerste fase beschikbaar.

In ‘De Ananas’ komen naast woningen ook faciliteiten voor de bewoners. Zo komt er een ‘bubbelbar’ waar hapjes en drankjes te verkrijgen zijn, ook komen er wasfaciliteiten en diensten zoals het in ontvangst nemen van bestelde pakketjes.

Inschrijven
Het registreren voor een woning in De Ananas verloopt digitaal via www.wonenindeananas.nl.

 

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×