(Foto's: Emile van Aelst).

Paashazen delen ruim 200 kilo paaseieren uit aan ouderen in verzorgingshuizen

Bewoners en het personeel van een aantal verzorgingshuizen in Leiden, Oegstgeest en Leiderdorp werden gisteren verrast met een bezoek van de paashaas. Olaf Lepoeter deed afgelopen week een oproep op Facebook of particulieren en bedrijven paaseieren wilden afgeven bij ijssalon Carmina aan de Haven om uit te delen aan verzorgingshuizen. Het resultaat was dat hij ruim tweehonderd kilo paaseieren kreeg aangeboden en zich twaalf huizen melden om eieren te ontvangen.

Hoppezak Kleding Verhuur en Martijn de Wolf Entertainment zorgden voor de pakken van de paashazen. Een gebrek aan hazen was er ook niet, Semra van Putten, Bianca Lens, Gino Krapels, Martijn de Wolf en Olaf Lepoeter kropen bij toerbeurt in de snikhete pakken.

Het werd een groot feest voor de bewoners en personeel van het verzorgingshuis Marente Van Wijckerslooth in Oegstgeest. Daar traden Randy Blommaert en Leo Kleijn voor de deur op. Jordy de orgelman liep in Leiden mee langs alle verzorgingshuizen. De reacties waren zo overweldigend dat Bianca Lens na afloop al aankondigde, dat ook zonder een quarantaine dit feest volgend jaar opnieuw gevierd gaat worden.

Leiden Leiderdorp Oegstgeest


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×