(Foto: Rob van Dullemen).

Beweeg elke dag mee met Sport071 Workout! op Sleutelstad

Nu de sportscholen en sportverenigingen al weken gesloten zijn, hebben veel mensen moeite om in beweging te blijven. Daarom heeft Sleutelstad het tv-programma Sport071 Workout! gemaakt. Iedere dag worden er twee workouts van 20 minuten uitgezonden op tv en online. De workouts worden verzorgd door verschillende sportaanbieders uit de Leidse regio.

Iedereen kan meedoen 
Sport071 Workout! start maandag. Elke dag om 09.30 en 19.30 uur zijn er een nieuwe afleveringen te zien. Van Bootcamp en HITT tot Zumba en Yoga. De lessen worden op verschillende niveau’s gegeven. Iedereen kan dus meedoen op eigen niveau.

TV en online
De afleveringen worden uitgezonden op tv (Ziggo kanaal 46) en online (sleutelstad.nl/tv). Ook zijn de workouts terug te vinden op de pagina van Sport071 Workout! en op YouTube. Vanaf maandag komen hier steeds meer afleveringen beschikbaar. In totaal komen er dertig verschillende workouts beschikbaar.

Sport071 Workout! wordt tot minstens 12 mei uitgezonden. Dit project wordt mede mogelijk gemaakt door de gemeente Leiden.

Leiden Leiderdorp Oegstgeest Regio Sport Voorschoten Zoeterwoude Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×