(Foto: Politie).

Politie vindt harddrugs bij verkeerscontrole in Leiden

Bij een reguliere voertuigcontrole op de Willem de Zwijgerlaan in Leiden stuitte de politie dinsdagavond op een partij harddrugs die verstopt waren in de auto.

De politie controleerde of de auto verzekerd was. Omdat de agenten een sterke hennepgeur roken, werd besloten de auto ook te controleren op de aanwezigheid van drugs. Achter het middenconsole van het voertuig ontdekte de politie een aparte ruimte waarin meerdere ‘pony packs’ harddrugs verstopt waren. De inzittenden van de auto, twee mannen van 22 en 19 jaar oud uit Zoetermeer, zijn vervolgens aangehouden op verdenking van handel in verdovende middelen. Zij zitten op dit moment vast. De verdovende middelen en de auto zijn in beslag genomen.

112 Sleutelstad Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×