Zoeterwoudse band geeft online benefietconcert voor horeca

De Zoeterwoudse coverband Groen&Hard verzorgt zaterdagavond vanuit hun studio aan de Weipoort een online benefietconcert om geld in te zamelen voor de horeca in Zoeterwoude en omgeving. De kroegen sloten enkele weken geleden verplicht hun deuren als gevolg van de corona maatregelen. Om de fans die de band moeten missen een plezier te doen en tegelijkertijd het goede doel te steunen geven de bandleden zaterdagavond 25 april vanaf 21.30 uur een live concert via Facebook. De toegang is gratis. Kijkers, luisteraars en muziekliefhebbers wordt wel gevraagd om een voucher voor een lokale kroeg te kopen via https://helpdehoreca.nl

“Cafés als de Meester, de Vriendschap en Landzicht in Zoeterwoude en de Hoek in Koudekerk, de Egelantier in Hazerswoude en de Vergulde Vos in Rijpwetering hebben het moeilijk door de corona-maatregelen. Groen & Hard heeft daar altijd met plezier opgetreden en wil nu wat terugdoen. Onder het motto #blijfthuis en #maakhetgezellig nodigen we daarom iedereen uit om er zaterdag een feestje van te maken en iets te doneren”, zo stelt de band op haar website.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×