Wethouder Rik van Woudenberg overhandigt de chocoladerepen op de Prins Willem-Alexanderschool. (Foto: J.P. Kranenburg).

Leiderdorp bedankt onderwijspersoneel met presentje

Het personeel van scholen in Leiderdorp heeft vlak voor de vakantie een bedankje gekregen van de gemeente. In een begeleidende brief spreekt de gemeente haar waardering uit voor het onderwijzend personeel. “Jullie zijn er voor onze kinderen. De afgelopen weken ging het onderwijs en de opvang door! Niet vanuit de schoolbanken, maar op afstand. Dat spreekt niet voor zich en daarvoor willen we je persoonlijk bedanken en complimenteren.”

Onderwijswethouder Rik van Woudenberg overhandigde de chocoladerepen die bij het bedankje horen persoonlijk op de Prins Willem-Alexanderschool. Op elke chocoladereep staat een kreet als ‘Topper’, ‘Kanjer’ of ‘Goed gedaan’. “Op onze vraag: ‘hoe gaat het’ antwoordde de locatieleider van een school: naar omstandigheden goed. Dat stemde ons tevreden en misschien wel trots: in Leiderdorp hebben we de zorg voor onze kinderen voor elkaar”, concludeert de wethouder.

Na de meivakantie mogen de scholen gefaseerd weer open. “Bij het oude zijn we nog lang niet, maar we zijn er inmiddels zeker van dat jullie ook deze periode binnen jullie mogelijkheden het beste voor de kinderen zullen doen.”

Leiderdorp Onderwijs


Studio Leiden
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

Studio Leiderdorp
Sisalbaan 13
2352 AZ Leiderdorp

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

Privacy Policy

×