Burgemeester Bloemen mocht vorig jaar nog een lintje uitdelen aan Dorpsfeest-organisator Ad Blijleven.

Ook Dorpsfeest Zoeterwoude gaat niet door

De maatregelen die het kabinet dinsdag bekend heeft gemaakt treffen alle evenementen die deze zomer gehouden zouden worden. In Zoeterwoude is vandaag besloten om het Dorpsfeest dit jaar niet te organiseren.

“Als bestuur van het Dorpsfeest Zoeterwoude kunnen we niets anders doen dan de maatregelen opvolgen. Dit betekent dat de elfde editie van het Dorpsfeest dit jaar niet doorgaat”, meldt Jacintha Paardekooper namens de organisatie.

Er is besloten om het evenement te verschuiven naar 24 tot en met 27 juni 2021. Verplaatsen naar het najaar heeft teveel nadelen. De kans op slecht weer is groter en na de coronacrisis vreest de organisatie dat de economische omstandigheden ook zo slecht zullen zijn dat het lastig wordt om sponsoren te vinden.

Cultuur Maatschappij Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×