HEMA Leiden gaat weer open

Na een wekenlange verbouwing heropent de HEMA vestiging in Leiden centrum op dinsdag 28 april om 09.00 uur haar deuren. De vernieuwde winkel aan de Haarlemmerstraat 130-136 is ingericht volgens het nieuwste HEMA winkel- en restaurantconcept. “Het wordt voor klanten veel eenvoudiger om artikelen te vinden. Zo staan alle dames- en herenmode, producten voor de badkamer, keuken, baby en woonkamer voortaan bij elkaar in werelden. De indeling in werelden maakt in één keer duidelijk waar klanten moeten zijn”, zo stelt het warenhuis.

HEMA keuken
Voor de foodafdelingen en het restaurant is een nieuw concept ontwikkeld onder de naam ‘HEMA keuken’, waarbij vers en gezond eten centraal staat. Het vergrote restaurant heeft een volledig nieuw uiterlijk met balies waar salades, gezonde broodjes, smoothies, sappen en verse soepen worden bereid. Het bedrijf speelt hiermee in op de stijgende vraag naar verse en gezonde maaltijden. Vanwege coronamaatregelen blijft het restaurant voorlopig nog dicht. Wel kunnen er broodjes, smoothies, sappen en rookworsten worden afgehaald.

Phillip Mes, landendirecteur HEMA Nederland: “In de afgelopen tijd is het nieuwste HEMA winkel- en restaurantconcept uitgebreid getest onder klanten in Nederland en België. HEMA ontving tijdens de testperiode veel positieve reacties van zowel klanten als haar medewerkers. Het uitrollen van het nieuwe winkelconcept is een belangrijk onderdeel van de groeistrategie van HEMA die bestaat uit het verbeteren van de prestaties in de kernmarkten Nederland en België, internationale groei met partners en de groei van eigen onlinekanalen.”

Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×