(Foto: Rob van Dullemen).

120 Coronadoden en 100 nieuwe ziekenhuisopnames

Deze zaterdag zijn er bij het RIVM 120 personen als overleden gemeld. Daarnaast werden 100 patiënten gemeld die in het ziekenhuis opgenomen (geweest) zijn. Deze gemelde personen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van voorgaande dagen vaak nog aangevuld. Tot nu toe zijn er 37.190 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld aan het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM). Dat zijn er 655 meer dan gisteren.

Situatie Leidse regio
In de Leidse regio zijn 65 mensen met COVID-19 in een ziekenhuis opgenomen. Eén meer dan gisteren. Het gaat nu om 37 inwoners uit Leiden (+1), 9 uit Leiderdorp, 8 uit Oegstgeest, 9 uit Voorschoten en 2 uit Zoeterwoude.

Leiden Leiderdorp Maatschappij Oegstgeest Voorschoten Zoeterwoude Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×