(Foto: J.P.Kranenburg)

Virtuele bevrijdingsloop in Leiderdorp

De Oranjevereniging Leiderdorp organiseert samen met Sportcentrum Van Houdt op dinsdag 5 mei een virtuele bevrijdingsloop. Het hardloopevenement wordt georganiseerd ter vervanging van de jaarlijkse Sportfondsen Oranjeprestatieloop die als gevolg van de corona maatregelen dit jaar niet door kan gaan.

Op een zelfgekozen parcours van 5 of 10 kilometer kunnen lopers gratis meelopen aan het evenement. Uiteraard is het belangrijk dat er voldoende afstand van andere deelnemers wordt gehouden. Lopers wordt gevraagd om een oranje element in de sportoutfit te verwerken: shirt, haarband of strikje. Starten kan op 5 mei op ieder moment tussen 00.00 uur en 23.59 uur. Voor de tijdsregistratie dienen de deelnemers zelf te zorgen.

Kinderen die op 5 of 6 mei een foto of screenshot als bewijs, onder vermelding van hun naam, adres en leeftijd, van deelname opsturen naar Sportcentrum van Houdt krijgen een medaille thuisgestuurd. “Bij voldoende budget is er ook een medaille voor de volwassenen”, meldt de organisatie.

Leiderdorp Sport


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×