Voorschotense Koningsdagfilm vanavond op Sleutelstad TV

Op Sleutelstad TV is vanavond vanaf 20.00 uur de film ‘Koningsdag 2020’ te zien die de Oranjevereniging Voorschoten heeft gemaakt in samenwerking met het Wapen van Voorschoten en Studio Gradi. De film kan niet actueler, want de laatste opnames zijn eerder vandaag gemaakt.

De film begint met een openingswoord van locoburgemeester Paul de Bruijn en toont verder een alternatief Koningsdag-programma met het zingen van het Wilhelmus, touwtrekken, optredens van de bands The Gigs en The Jars, een dienbladenrace en iets met kinderen.

Om 23.00 uur wordt de Koningsdagfilm herhaald.

Sleutelstad TV kan je zien via Ziggo kanaal 46 en online via www.sleutelstad.tv.

Heb je de film Koningsdag 2020 Voorschoten toch gemist? Geen probleem! Terugkijken kan hier: sleutelstad.nl/video/film-voorschoten.

Maatschappij Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×