Ouders en kinderen wandelen drie avonden door Zoeterwoude. (Archieffoto: Robbert Beurse).

Avonddriedaagse Zoeterwoude gaat niet door

Vanwege de coronamaatregelen zal ook de avonddriedaagse in Zoeterwoude dit jaar niet doorgaan. Ondanks eerdere plannen om het wandelevenement tot september uit te stellen heeft de Stichting Avond-3-daagse Zoeterwoude toch besloten om de driedaagse te verplaatsen naar 2021.

“Helaas is het te onzeker wat er in september mogelijk is en vragen we ons af of het tijdig lukt om de benodigde vrijwilligers bij elkaar te krijgen. Daarom hebben we met pijn in ons hart besloten om dit jaar over te slaan”, zo stelt de organisatie. Traditiegetrouw organiseert de Stichting Avond-3-daagse Zoeterwoude, anders dan de meeste gemeenten in de regio (en de grote broer in Nijmegen), geen avondvierdaagse maar een 3-daagse wandeltocht in de eerste week van juni.

Bestuursleden gezocht
Voor twee bestuursleden van de stichting zou 2020 de laatste keer zijn dat zij bij het wandelevenement betrokken zijn. Hun opvolging is nodig om het evenement te laten voortbestaan. Op haar website roept de stichting geïnteresseerden op om contact op te nemen met: a3zoeterwoude@gmail.com.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×