(Foto: Regio15).

Politie zoekt getuigen overval op woning in Voorschoten

Een woning aan de Koningin Julianalaan in Voorschoten is op woensdagavond het toneel geweest van een overval. Rond 21.30 uur werd er aangebeld bij de woning waarbij de bewoner in de veronderstelling was dat er iemand waar hij een afspraak mee had voor de deur zou staan. Er stonden echter twee vreemde mannen voor de deur die met een smoes bij hem naar binnen stapten. De twee verlieten geruime tijd later de woning, met een tot nu toe onbekende buit. Zij lieten het slachtoffer geschrokken en aangeslagen achter.

De recherche is op zoek naar getuigen en informatie. Iedereen die iets heeft gezien wordt gevraagd contact op te nemen via 0900-8844. Liever anoniem, dan via M 0800-7000.

112 Sleutelstad Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×