Wethouder Glasbeek geeft in video toelichting op gebiedsvisie de Geesten

Omdat fysiek bij elkaar komen momenteel niet mogelijk is, heeft wethouder Peter Glasbeek in een video een uitgebreide toelichting gegeven op de gebiedsvisie de Geesten. Het college van burgemeester en wethouders van Oegstgeest presenteerde de gebiedsvisie 24 april aan de gemeenteraad.

In de videoboodschap geeft Glasbeek aan dat hij de gebiedsvisie graag persoonlijk had gepresenteerd, maar dat dit door de coronacrisis niet mogelijk is. In een kwartier neemt de wethouder inwoners van Oegstgeest mee in de gebiedsvisie.

De gemeente Oegstgeest raadt belangstellenden aan om de gebiedsvisie bij de hand te houden bij het bekijken van de toelichting. Zo kunnen inwoners gericht vragen insturen. Dit mogelijk tot uiterlijk 4 mei, 11.00 uur. Vragen kunnen gestuurd worden naar projectsecretaris Jonneke Juiser via huijser@oegstgeest.nl. De gemeente geeft in ochtend van 6 mei een antwoord op de gestelde vragem.

Op 6 mei organiseeert de gemeente een vragenuur tussen 18.45 en 19.45 uur. Bij uitzondering maakt Oegstgeest gebruik van de uitzendmogelijkheden van de gemeenteraad op www.gemeenteraad.oegstgeest.nl,  hoewel de gemeenteraad nog niet over de gebiedsvisie besloten heeft. Het vragenuur is bedoeld voor een laatste verduidelijking.

De gebiedsvisie De Geesten wordt op 7 mei 2020 besproken in de commissie Ruimte. Op 20 mei vindt besluitvorming plaats in de gemeenteraadsvergadering.

Oegstgeest Politiek Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×