(Foto: Sleutelstad).

Gesprek met de burgemeester: inperking vrijheid, 75 jaar herdenken en noodverordening

In het Gesprek met de burgemeester spreekt Sleutelstad elke maand met burgemeester Henri Lenferink over Leiden, ontwikkelingen in de stad en de actualiteit. Deze maand beginnen we met een update over de coronacrisis, over onder meer de zaterdagmarkt en 3 oktober. Verder gaat het over de toekomst van dodenherdenking en de handhaving van de noodverordening die onze vrijheden op dit moment beperkt.


Verslaggever IJsbrand Terpstra spreekt burgemeester Henri Lenferink op de eerste maandag van mei

Het Gesprek met de burgemeester vindt elke eerste maandag van de maand om 19.00 uur plaats in het radioprogramma Politiek071. Heeft u suggesties voor een thema of vragen aan burgemeester Henri Lenferink? Stuur dan een email aan de redactie van Sleutelstad: redactie@sleutelstad.nl.

Leiden Politiek Gesprek met de burgemeester


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×