Wethouder Willem Joosten uit Leiderdorp overhandigt een bloemetje aan een buschauffeur. (Foto: J.P. Kranenburg).

Leidse regio bedankt buschauffeurs voor goede bereikbaarheid

Wethouders uit de Leidse regio verrassen vandaag en volgende week buschauffeurs met een bloemetje. Dit is onderdeel van een actie van Holland Rijnland-gemeenten om buschauffeurs te bedanken voor het bereikbaar houden van de regio in coronatijd.

Willem Joosten (Leiderdorp) stond vanmorgen om 9.15 uur bij de bushalte voor verpleeghuis Leythenrode aan de Hoogmadeseweg en gaf een bos bloemen aan een buschauffeur van lijn 182. In Leiden kreeg een nietsvermoedende buschauffeur een bloemetje van Ashley North. Ruud Bouter (Zoeterwoude) steekt vanmiddag een chauffeur een hart onder de riem en in Oegstgeest gebeurt dat komende maandag.

;

Leiden Leiderdorp Oegstgeest Regio Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×