Gemeente Zoeterwoude organiseert cursus 'positief leven'

In samenwerking met GGZ Rivierduinen organiseert de gemeente Zoeterwoude in juni en juli de cursus ‘Positief Leven!’. Vanaf 3 juni worden vijf digitale bijeenkomsten georganiseerd. Deelnemers komen tijdens de cursus op een laagdrempelige manier meer te weten over stress, piekeren, mindfulness en ontspanning.

De bijeenkomsten zijn laagdrempelig opgezet. De groepjes bestaan uit maximaal acht deelnemers. De cursus wordt, telkens op woensdagochtend van 10.00 uur tot 12.00 uur, digitaal gegeven via een beveiligde omgeving. Deelnemers kunnen zo veilig vanuit huis deelnemen.

Zoeterwoudenaren kunnen gratis mee doen. Aanmelden is verplicht en kan tot en met 2 juni via de website van de gemeente.

Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×