(Foto: Gemeente Leiderdorp).

Vervanging boven- en ondergrondse containers in Leiderdorp

De gemeente Leiderdorp vervangt in de laatste week van juni de boven- en ondergrondse containers voor glas, papier en textiel. In totaal komen er zeven nieuwe milieucontainers bij en verder wordt geprobeerd om de huidige locaties zo veel mogelijk aan te houden. Bovengrondse containers worden zo veel mogelijk vervangen voor ondergrondse containers.

Vooral ondergrondse containers
Bestaande ondergrondse containers worden vervangen door nieuwe containers. Bij deze containers worden de betonputten niet vervangen. Op locaties waar bovengrondse containers staan, worden zo veel mogelijk containers vervangen voor ondergrondse containers. In sommige gevallen wordt daarom van plaats veranderd. Op plaatsen waar het niet mogelijk is ondergrondse containers te zetten, worden semi-ondergrondse containers geplaatst: bovengrondse containers die voor ongeveer 30 cm zijn ingegraven. Deze containers worden in een frame geplaatst wat ervoor zorgt dat deze containers altijd op dezelfde plek staan.

Praktische informatie
Op de website van de gemeente Leiderdorp zijn de exacte plaatsen van de nieuwe containers te vinden.

Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×