(Foto: Hanno Lans).

Duinrell heropent stap voor stap de deuren

Attractiepark Duinrell in Wassenaar heropent stap voor stap de deuren. Vanaf vrijdag zijn er al weer overnachtingen toegestaan in het vakantiepark en vanaf zaterdag 16 mei gaan het attractiepark en het Tikibad weer open voor de verblijfsgasten van het vakantiepark. Later deze maand komen er ook een beperkt aantal tickets voor daggasten beschikbaar.

Duinrell opent bewust stap voor stap haar park, zodat medewerkers kunnen wennen en er indien nodig bijgestuurd kan worden.

Midden in de natuur
De focus ligt in eerste instantie niet op het attractiepark. Duinrell ligt midden in Nationaal Park Hollandse Duinen, een enorm divers natuurgebied aan de kust in Wassenaar. “Wie aan een vakantie op Duinrell denkt, denkt vaak aan de attracties en het Tikibad en niet direct aan de natuurrijke omgeving. Nu gasten meer dan ooit behoefte hebben aan rust en natuur, willen we vooral benadrukken dat Duinrell in een prachtig mooi gebied ligt. Je komt er écht tot rust”, aldus woordvoerder Cindy van Kester.

Veiligeheid
Om verspreiding van het coronavirus te beperken, neemt Duinrell extra maatregelen. De anderhalve meter afstand wordt overal gehanteerd, er wordt gezorgd voor extra hygiënemaatregelen en er wordt gezorgd voor voldoende en heldere informatie door middel van begrijpelijke instructies en bewegwijzering. Daarnaast zorgt Duinrell ervoor dat het niet druk wordt op het landgoed.

Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×