Tom en Clarita Holswilder voor het Koetshuis voor Coronatijd. (Foto: Hielco Kuipers).

Reserveringen bij restaurants stromen al tijdens persconferentie binnen

Goed nieuws voor horeca-ondernemers toen premier Rutte woensdag aankondigde dat terrassen en restaurants vanaf 1 juni onder voorwaarden weer open mogen. Bij sommige restaurants stroomden de reserveringen meteen binnen.

Tom Holswilder van Koetshuis de Burcht in Leiden was overweldigd door alle reacties. “De premier was nog bezig met zijn persconferentie toen mensen me al gingen bellen”‘, vertelt hij tegen mediapartner Omroep West.  “Ik kreeg meteen appjes: yes we mogen weer, reserveer je gauw een tafeltje voor me? De warmte die je krijgt van je vaste gasten is enorm.”

Dat is een hart onder de riem voor Holswilder en zijn vrouw Clarita in deze lastige tijd. “Het is super om dat mee te maken. Wat een warme stad is Leiden”, zegt Holswilder.

Vijftig reserveringen
Hoewel ze niet kunnen wachten om weer open te gaan, blijft het lastig. “We hebben al vijftig reserveringen staan, maar we moeten even kijken hoe we dat gaan plaatsen.”

De komende tijd gaat Holswilder met zijn personeel aan de slag om alles volgens de richtlijnen zo coronaproof mogelijk te maken. “We gaan alle mensen die wilden reserveren dan terugbellen of ze terecht kunnen.”

Economie Leiden Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×