(Foto: PR / CORPUS 'reis door de mens').

Corpus weer open vanaf 1 juni

Corpus ‘reis door de mens’ in Oegstgeest opent vanaf 1 juni weer de deuren voor het publiek. De experience is voorlopig toegankelijk voor maximaal zes personen tegelijk. Met dit aantal personen per rondleiding kan Corpus de anderhalvemeterbeperking handhaven.

In februari kreeg de ‘reis door de mens’ een extra dimensie met een nieuw licht- en kleurspektakel. “Door de plotselinge sluiting hebben nog maar weinig bezoekers deze extra beleving gezien”, vertelt een woordvoerder. In de week voor opening wordt de ‘reis door de mens’ uitvoerig getest door een select gezelschap.

Corpus Congress Centre
Ook het Corpus Congress Centre opent op 1 juni de deuren weer voor georganiseerde bijeenkomsten. Er is hard gewerkt aan een protocol waarin de afstand van anderhalve meter gewaarborgd blijft. Vanaf 1 juni geldt een beperking van dertig gasten per bijeenkomst en vanaf 1 juli wordt dat aantal verhoogd tot honderd gasten. Het penthouse is toegankelijk voor maximaal twaalf gasten.

Leiden Oegstgeest Onderwijs Science


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×