Met enorme investeringen in het kernwinkelgebied werkt Leiden al jaren aan verbeteringen in het centrum. (Foto: Emile van Aelst).

Verkiezing Beste Binnenstad uitgesteld naar volgend jaar

Het Platform Binnenstadsmanagement dat de verkiezing ‘Beste Binnenstad’ organiseert, heeft besloten om de laatste stappen van de verkiezing uit te stellen tot 2021. Eerder werd gehoopt dat de verkiezing met wat vertraging  dit najaar alsnog gehouden zou kunnen worden.

In verband met de ontwikkelingen rond het coronavirus is nu in overleg met de vier finalisten besloten om het bezoek aan de binnensteden en de uitreiking van de titel ‘Beste Binnenstad 2020’ uit te stellen tot volgend jaar. Ook de verkiezing van de Beste Markt schuift door naar volgend jaar.

Leiden is samen met Tilburg in de race voor de titel in de categorie grote binnensteden. Ede en Woerden strijden om de eer in de categorie middelgrote binnensteden. In 2021 wordt het proces van de verkiezing voor de Beste Binnenstad weer opgepakt en brengt de jury een bezoek aan de vier finalisten.

 

Economie Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×