(Foto: Google).

Ook dit weekend afsluiting N11 door werkzaamheden

Rijkswaterstaat voert van vrijdagavond tot en met maandagochtend werkzaamheden uit op de N11. Hierdoor is de N11 afgesloten voor het verkeer in de richting van Leiden naar Bodegraven tussen de Burgemeester Smeetsweg bij Zoeterwoude-Rijndijk en de afrit richting de N207 bij de containerhaven in Alphen aan den Rijn.

De weekendafsluiting duurt van vrijdag 21.00 uur tot en met maandagochtend 05.00 uur.

Na dit weekend wordt de N11 nog één maal afgesloten voor werkzaamheden in het weekend van vrijdag 5 juni. Tijdens de wegwerkzaamheden is er sprake van hinder. Weggebruikers moeten rekening houden met een extra reistijd oplopend tot een half uur.

Leiden Maatschappij Zoeterwoude


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×