(Foto: Politie Leiden Zuid)

Drie aanhoudingen na vernieling van minstens elf auto's in Voorschoten

De politie heeft in de nacht van vrijdag op zaterdag een drietal verdachten aangehouden voor de vernieling van minstens elf auto’s. De voertuigen stonden geparkeerd in de buurt van de Johan Willem Frisolaan. Op een foto van de Politie Leiden Zuid valt te zien dat de zijspiegels van verschillende auto’s zijn afgesloopt.

De politie heeft elf aangiftes van vernieling ontvangen, maar zijn ook op zoek naar getuigen. Mensen die nog geen aangifte hebben gedaan van schade aan hun auto, kunnen dit doen via de website van de politie. Getuigen kunnen zich melden door te bellen met 0900-8844.

112 Sleutelstad Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×