(Foto: Leiden4GlobalGoals).

Leiden4GlobalGoals presenteert plannen voor groen en duurzaam Leiden

Het Groene Ideecafé organiseert vanavond met Stichting 2030 en gemeente Leiden een webinar “Van ideeën naar acties” voor duurzame doelen in het kader van het initiatief Leiden4GlobalGoals. Er worden tijdens de digitale bijeenkomst drie thema’s gepresenteerd waarmee teams in Leiden aan de slag gaan om de Global Goals in Leiden handen en voeten te geven.

“We presenteren de resultaten van eerdere bijeenkomsten en geven initiatieven zoveel mogelijk energie en contacten mee om succesvol aan de slag te gaan”, laat de organisatie weten.  “Dit is voor iedereen die Leiden en omgeving groener, eerlijker en duurzamer wil maken en zich daar de komende jaren voor in wil zetten.”

Dit Ideecafé wordt online georganiseerd via Zoom en iedereen is welkom aan te sluiten. Aanmelden kan via info@leiden4globalgoals.nl.

Programma
19:45 uur: Zoom gaat open, deelnemers kunnen alvast voorpraten
20:00 uur: Kick-off: Korte digitale warming-up en uitleg programma Ckees van Oijen, Groene Ideecafé en Jasper Visser,Stichting 2030
20:05 uur:  Inleidende videopresentatie: de Global Goals en Corona
20:15 uur: Succesverhalen: twee Leidse initiatieven van eerdere Leiden4GlobalGoals bijeenkomsten vertellen kort wat er sinds de bijeenkomst met hun idee of actie gebeurd is.
20:35 uur: Vragen en interactie met het publiek
20:40 uur: Presentatie thema’s Mens en Maatschappij, Mens en Milieu, Mens, Werk en Samenwerken. In ieder thema zijn drie teams. Van ieder thema presenteert één teamcaptain de ambities, acties en wat er nodig om impact te hebben.
21:00 uur: Vragen en interactie met het publiek
21:10 uur: Op naar een actiepuntenlijst: Wat doen we nu? Wat doen we straks?
21:20 uur: Wrap-up en slot, Jasper Visser en Ckees van Oijen
21:30 uur: Eind

Duurzaamheid Leiden


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×