Drie autoinbrekers aangehouden aan Laan van Ouderzorg in Leiderdorp

De politie heeft afgelopen weekeinde twee mannen van 41 en een vrouw van 31 jaar aangehouden voor een auto inbraak in een bedrijfsbusje aan de Laan van Ouderzorg in Leiderdorp. Een oplettende burger zag twee personen bij het busje inbreken en belde direct 112. Agenten die in de buurt waren konden meteen de twee verdachten aanhouden, even later werd een derde verdachte aangehouden.

De derde verdachte stond even verderop in de straat in een vluchtauto te wachten, met de achterklep al open om de buit te ontvangen. De verdachten hadden het voorzien op gereedschap dat in de bedrijfsbus lag. Het is niet duidelijk of het drietal al vaker heeft toegeslagen in de regio. De recherche onderzoekt de zaak verder.

112 Sleutelstad Leiderdorp


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×