Ten Have, tweede van rechts, hier als gespreksleider van een politiek straatdebat tijdens het Weekend van Voorschoten in september 2019. (Foto: Chris de Waard).

Frank ten Have wordt wethouder in gemeente Midden-Delfland

Voorzitter Frank ten Have van de Ondernemersvereniging Voorschoten wordt wethouder voor het CDA in de gemeente Midden Delfland.  Hij volgt de onlangs aan corona overleden Hans Horlings op. Allebei waren in het verleden ook wethouder in Voorschoten. Ten Have gaat per 1 juni aan de slag als wethouder van onder meer financiën, economie, verkeer & vervoer en beheer openbare ruimte.

“Daar waar het verdriet over het overlijden van Hans Horlings nog steeds voelbaar is, is het goed dat ten Have de vacante post van wethouder in gaat vullen. Continuïteit in het bestuur van Midden-Delfland is immers juist in deze moeilijke tijd belangrijk”, meldt het CDA Midden-Delfland.

De 60-jarige Ten Have was in de jaren tachtig en negentig actief in de Voorschotense politiek waar hij eerst raadslid voor het CDA was en later ook wethouder. Hij rondt de komende dagen zijn werkzaamheden af bij Deloitte waar hij als partner actief is op het gebied van ruimtelijk-economische ontwikkeling.

Politiek Voorschoten


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×