Politie zoekt met speurhonden naar een voorwerp dat uit het raam zou zijn gegooid. (Foto: Regio 15).

Gewonde bij beroving Total tankstation Leiderdorp

Bij het Total tankstation aan de A4 nabij Leiderdorp heeft donderdagavond een beroving plaatsgevonden. Omstreeks 18:30 uur werden meerdere politie-eenheden hierover gealarmeerd. Bij het incident is in ieder geval één vrouw gewond geraakt, zij is met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

De politie heeft een verdachte aangehouden, deze persoon is overgebracht naar het politiebureau. Omdat er bij het incident mogelijk iets uit het raam van een voertuig zou zijn gegooid heeft de politie in overleg met Rijkswaterstaat een rijstrook afgesloten. Politieagenten hebben samen met een speurhondengeleider vanaf het Limesaquaduct op de A4 bij Leiderdorp tot aan het Total tankstation langs de kant en in de berm gezocht naar dat wat uit het raam zou zijn gegooid. Uit nader onderzoek moet blijken wat er zich precies heeft voorgevallen.

112 Sleutelstad Leiderdorp Regio


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×