Al voor 11.00 uur vanochtend stroomde het recreatiegebied vol. (Foto's: Robbert Beurse).

Recreatiegebied Vlietland ontruimd vanwege te grote drukte

Recreatiegebied Vlietland werd vanmiddag omstreeks 15.00 uur ontruimd vanwege te grote drukte. Verschillende ooggetuigen melden op Facebook dat een compleet politiekorps het terrein kwam leegruimen. Daarbij waarschuwde de politie de bezoekers om het strand te verlaten omdat zij anders een boete van 400 euro zouden riskeren.

Al vroeg trokken veel mensen op deze Hemelvaartsdag naar het recreatiegebied om daar te genieten van de zon aan en in het water. Hoewel de parkeerterreinen vooraf door veiligheidsregio Haaglanden werden afgesloten, wisten veel bezoekers op een al dan niet creatieve manier, toch het terrein te bereiken. Zo parkeerden diverse gasten hun auto in de berm.

Veiligheidsregio Haaglanden, de politie en de gemeente Leidschendam Voorburg, waar het gebied onder valt, waren donderdagavond niet bereikbaar voor commentaar.

112 Sleutelstad Maatschappij Regio Coronacrisis


Studio
Middelstegracht 87A
2312 TT Leiden

E-mail
redactie@sleutelstad.nl

Telefoon Redactie
071 - 5235907

×